Venkovní grily

Dobroty z grilu a udírny

Co to u nás tak voní?

Na místě se nabídka pokrmů může lišit z důvodu dostupnosti dodávaných surovin. Děkujeme za pochopení.

Grilovaný steak z tuňáka

se zelným salátem a pečivem

Tuňáka marinujeme v našem kopřivovém pestu. Grilujeme na tvrdém dříví a před podáním sypeme parmazánem.

Burger Halloumi

řepková bulka, ledový salát, rukola, bylinkové pesto, cherry rajče

Dřevorubec

pečivo, cibulový salát, hořčice, pepřový dresing

Trhaný bok ve škvarkové bulce

BBQ omáčka, cibule, ledový salát..

Hermelín na grilu

zelný salát/čočkový salát, pečivo

Grilovaný pstruh

se zelným salátem a pečivem

Pstruha nasolíme, nalimetujeme a dále jej marinujeme v našem kopřivovém pestu. Pstruha grilujeme na tvrdém dříví.

Grilovaný losos

se zelným salátem a pečivem

Lososový filet marinovaný v našem kopřivovém pestu. Lehce nasolený a limetovaný. Grilovaný na tvrdém dříví.

Grilovaný kuřecí steak

se zelným salátem a pečivem

Čerstvá, chlazená kuřecí prsa z českého chovu, 2 dny marinovaná a grilovaná na tvrdém dřevě - habr, olše, buk, dub.

XXL Bramborák

Tradičně přípravený bramborák z klasického těsta. Příprava na rozpáleném plátu, pod kterým se topí klasickým dřevem. 

Medailonky z pravé svíčkové

se zelným salátem a pečivem

Připravujeme z masa, které pochází výhradně z českého chovu. Potřeme ho pouze olejem. Grilujeme na voňavém dříví a podáváme filírované, lehce posypeme čerstvě namletým pepřem a solí z mlýnku.

Uzený losos 

se zelným salátem a pečivem

Jedinečná tepelná úprava čerstvého lososa přímo z Norska. Losos je marinovaný v soli, tepelná úprava uzením trvá 5 hodin. Díky ní dostane losos jemnou vůni kouře.

Uzený bůček 

s hořčicí,křenem, vídeňskou cibulkou a pečivem

Vepřový bůček s vysokou libovostí je 2 dny marinován, poté jej 4 hodiny pomalu pečeme při nízké teplotě a 6 hodin udíme. Specialitou je naše hrubozrnná hořčice.

Kostecká vepřová klobása

s křenem, hořčicí a pečivem

Naše vlastní klobásy, které obsahují 100 % masa. Jsou ochucené medvědím česnekem. Do udírny je vkládáme syrové a udíme 6 hodin při 80°C.

Uzené kachní prsíčko 

s hořčicí, naší bbq omáčkou a pečivem

Kachní prsa jsou z českého chovu, čerstvá a 2 dny marinovaná. Do udírny se vkládají syrová a 6 hodin je udíme na olši, třešni a jabloni. Prsa jsou vysoce šťavnatá a měkká.