Venkovní grily
Dobroty z grilu a udírny
Co to u nás tak voní?
Na místě se nabídka pokrmů může lišit z důvodu dostupnosti dodávaných surovin. Děkujeme za pochopení.
Grilovaný steak z tuňáka
se zelným salátem a pečivem
Tuňáka marinujeme v našem kopřivovém pestu. Grilujeme na tvrdém dříví a před podáním sypeme parmazánem.
Burger Halloumi
řepková bulka, ledový salát, rukola, bylinkové pesto, cherry rajče
Dřevorubec
pečivo, cibulový salát, hořčice, pepřový dresing
Trhaný bok ve škvarkovém chlebu
BBQ omáčka, cibule, ledový salát..
Hermelín na grilu
zelný salát/čočkový salát, pečivo
Grilovaný pstruh
se zelným salátem a pečivem
Pstruha nasolíme, nalimetujeme a dále jej marinujeme v našem kopřivovém pestu. Pstruha grilujeme na tvrdém dříví.
Grilovaný losos
se zelným salátem a pečivem
Lososový filet marinovaný v našem kopřivovém pestu. Lehce nasolený a limetovaný. Grilovaný na tvrdém dříví.
Grilovaný kuřecí steak
se zelným salátem a pečivem
Čerstvá, chlazená kuřecí prsa z českého chovu, 2 dny marinovaná a grilovaná na tvrdém dřevě - habr, olše, buk, dub.
XXL Bramborák
Tradičně přípravený bramborák z klasického těsta. Příprava na rozpáleném plátu, pod kterým se topí klasickým dřevem.
Medailonky z pravé svíčkové
se zelným salátem a pečivem
Připravujeme z masa, které pochází výhradně z českého chovu. Potřeme ho pouze olejem. Grilujeme na voňavém dříví a podáváme filírované, lehce posypeme čerstvě namletým pepřem a solí z mlýnku.
Uzený losos
se zelným salátem a pečivem
Jedinečná tepelná úprava čerstvého lososa přímo z Norska. Losos je marinovaný v soli, tepelná úprava uzením trvá 5 hodin. Díky ní dostane losos jemnou vůni kouře.
Uzený bůček
s hořčicí,křenem, vídeňskou cibulkou a pečivem
Vepřový bůček s vysokou libovostí je 2 dny marinován, poté jej 4 hodiny pomalu pečeme při nízké teplotě a 6 hodin udíme. Specialitou je naše hrubozrnná hořčice.
Kostecká vepřová klobása
s křenem, hořčicí a pečivem
Naše vlastní klobásy, které obsahují 100 % masa. Jsou ochucené medvědím česnekem. Do udírny je vkládáme syrové a udíme 6 hodin při 80°C.
Uzené kachní prsíčko
s hořčicí, naší bbq omáčkou a pečivem
Kachní prsa jsou z českého chovu, čerstvá a 2 dny marinovaná. Do udírny se vkládají syrová a 6 hodin je udíme na olši, třešni a jabloni. Prsa jsou vysoce šťavnatá a měkká.