Venkovní grily
Dobroty z grilu a udírny

Co to u nás tak voní?

Grilovaný steak z tuňáka

se zelným salátem a pečivem

Tuňáka marinujeme v našem kopřivovém pestu. Grilujeme na tvrdém dříví a před podáním sypeme parmazánem.

Grilovaný pstruh

se zelným salátem a pečivem

Pstruha nasolíme, nalimetujeme a dále jej marinujeme v našem kopřivovém pestu. Pstruha grilujeme na tvrdém dříví.

Grilovaný siven

se zelným salátem a pečivem

Siven je pouze nasolen, nalimetován a namarinován naším kopřivovým pestem. Grilujeme na tvrdém dříví.

Grilovaný losos

se zelným salátem a pečivem

Lososový filet marinovaný v našem kopřivovém pestu. Lehce nasolený a limetovaný. Grilovaný na tvrdém dříví.

Grilovaný kuřecí steak

se zelným salátem a pečivem

Čerstvá, chlazená kuřecí prsa z českého chovu, 2 dny marinovaná a grilovaná na tvrdém dřevě - habr, olše, buk, dub.

Grilovaná vepřová kotleta

se zelným salátem a pečivem

Marinovaná a poté grilovaná a tvrdém dříví.

XXL Bramborák

Tradičně přípravený bramborák z klasického těsta. Příprava na rozpáleném plátu, pod kterým se topí klasickým dřevem. 

Vše je připravováno před hostem a když se kuchař dobře vyspí, bude si s Vámi i povídat.

XXL Jelení Burger

Burger připravujeme z mletého jeleního masa, které je dokořeněné solí, pepřem, česnekem, jalovcem a bobkovým listem.

Podáváme s plátkem sýru chedar, čerstvou červenou cibulkou a naší bbq omáčkou.

Grilovaný steak z pravé svíčkové

se zelným salátem a pečivem

Připravujeme z masa, které pochází výhradně z českého chovu. Potřeme ho pouze olejem. Grilujeme na voňavém dříví a podáváme filírované, lehce posypeme čerstvým pepřem a solí.

Uzený losos 

se zelným salátem a pečivem

Jedinečná tepelná úprava čerstvého lososa přímo z Norska. Losos je marinovaný v soli, tepelná úprava uzením trvá 5 hodin. Díky ní dostane losos jemnou vůni kouře.

Uzený bůček 

s hořčicí, vídeňskou cibulkou a pečivem

Vepřový bůček s vysokou libovostí je 2 dny marinován, poté jej 4 hodiny pomalu pečeme při nízké teplotě a 6 hodin udíme. Specialitou je naše hrubozrnná hořčice.

Kostecká vepřová klobása

s křenem, hořčicí a pečivem

Naše vlastní klobásy, které obsahují 100 % masa. Jsou ochucené medvědím česnekem. Do udírny je vkládáme syrové a udíme 6 hodin při 80°C.

Uzené kachní prsíčko 

s hořčicí, naší bbq omáčkou a pečivem

Kachní prsa jsou z českého chovu, čerstvá a 2 dny marinovaná. Do udírny se vkládají syrová a 6 hodin je udíme na olši, třešni a jabloni. Prsa jsou vysoce šťavnatá a měkká.

Uzená Iberijská líčka

s hořčicí, naší bbq omáčkou a pečivem

Líčka z Iberského prasete. Toto španělské plemeno je k

rmeno pouze žaludy, deíky tomu má maso specifickou chuť a měkkost. Syrové namarinujeme a poté šest hodin udíme.

Grilovaná pražma královská

se zelným salátem a pečivem

Pražma je dovezená z Řecka. Vykuchanou rybu prostříkneme vínem, limetou a zasolíme mořskou solí. Necháme marinovat při pokojové teplotě a poté vetřeme pesto ze 7 druhů bylin. Při samotném pečení se ryba na povrchu upeče a uvnitř se produsí a bylinky provoní celou rybu.

Nápoje

Kofola 0,5l

Kostecké pivo 10° 0,5 l