Venkovní grily
Dobroty z grilu a udírny
Co to u nás tak voní?
Grilovaný steak z tuňáka
se zelným salátem a pečivem
Tuňáka marinujeme v našem kopřivovém pestu. Grilujeme na tvrdém dříví a před podáním sypeme parmazánem.
Grilovaný pstruh
se zelným salátem a pečivem
Pstruha nasolíme, nalimetujeme a dále jej marinujeme v našem kopřivovém pestu. Pstruha grilujeme na tvrdém dříví.
Grilovaný siven
se zelným salátem a pečivem
Siven je pouze nasolen, nalimetován a namarinován naším kopřivovým pestem. Grilujeme na tvrdém dříví.
Grilovaný losos
se zelným salátem a pečivem
Lososový filet marinovaný v našem kopřivovém pestu. Lehce nasolený a limetovaný. Grilovaný na tvrdém dříví.
Grilovaný kuřecí steak
se zelným salátem a pečivem
Čerstvá, chlazená kuřecí prsa z českého chovu, 2 dny marinovaná a grilovaná na tvrdém dřevě - habr, olše, buk, dub.
Grilovaná vepřová kotleta
se zelným salátem a pečivem
Marinovaná a poté grilovaná a tvrdém dříví.
XXL Bramborák
Tradičně přípravený bramborák z klasického těsta. Příprava na rozpáleném plátu, pod kterým se topí klasickým dřevem.
XXL Jelení Burger
Burger připravujeme z mletého jeleního masa, které je dokořeněné solí, pepřem, česnekem, jalovcem a bobkovým listem.
Podáváme s plátkem sýru chedar, čerstvou červenou cibulkou a naší bbq omáčkou.
Grilovaný steak z pravé svíčkové
se zelným salátem a pečivem
Připravujeme z masa, které pochází výhradně z českého chovu. Potřeme ho pouze olejem. Grilujeme na voňavém dříví a podáváme filírované, lehce posypeme čerstvě namletým pepřem a solí z mlýnku.
Uzený losos
se zelným salátem a pečivem
Jedinečná tepelná úprava čerstvého lososa přímo z Norska. Losos je marinovaný v soli, tepelná úprava uzením trvá 5 hodin. Díky ní dostane losos jemnou vůni kouře.
Uzený bůček
s hořčicí,křenem, vídeňskou cibulkou a pečivem
Vepřový bůček s vysokou libovostí je 2 dny marinován, poté jej 4 hodiny pomalu pečeme při nízké teplotě a 6 hodin udíme. Specialitou je naše hrubozrnná hořčice.
Kostecká vepřová klobása
s křenem, hořčicí a pečivem
Naše vlastní klobásy, které obsahují 100 % masa. Jsou ochucené medvědím česnekem. Do udírny je vkládáme syrové a udíme 6 hodin při 80°C.
Uzené kachní prsíčko
s hořčicí, naší bbq omáčkou a pečivem
Kachní prsa jsou z českého chovu, čerstvá a 2 dny marinovaná. Do udírny se vkládají syrová a 6 hodin je udíme na olši, třešni a jabloni. Prsa jsou vysoce šťavnatá a měkká.
Uzená Iberijská líčka
s hořčicí, naší bbq omáčkou a pečivem
Líčka z Iberského prasete. Toto španělské plemeno je krmeno pouze žaludy, díky tomu má maso specifickou chuť a měkkost. Syrové namarinujeme a poté šest hodin udíme.
Grilovaná pražma královská
se zelným salátem a pečivem
Pražma je dovezená z Řecka. Vykuchanou rybu prostříkneme limetou a zasolíme mořskou solí. Necháme marinovat při pokojové teplotě a poté vetřeme kopřivové pesto. Při samotném pečení se ryba na povrchu upeče a uvnitř se produsí a bylinky provoní celou rybu.